Влада

Заступник мера Житомира і керівник КП тестували в тролейбусі оплату проїзду картками

4 September 2017, 19:39

Ввечері 4 вересня заступник мера Житомира Дмитро Ткачук, директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Івану Фурлет та представник компанії Visa тестували оплату проїзду банківськими картками.

Журналіст Житомир.info став свідком того, як після завершення робочого дня чиновники на зупинці біля міської ради (вул.Велика Бердичівська) сіли в тролейбус №1 та почати тестувати валідатор на предмет оплати проїзду банківськими картками або за допомогою спеціального мобільного додатку.

Раніше представники компанії Visa запрошували житомирських журналістів 6 вересня на брифінг у міську раду, де відбудеться презентація безконтактної оплати проїзду платіжними картками. Таку технологію Житомирська міська влада запроваджує спільно з Visa та Приватбанком.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в середині лютого 2017 року почали впроваджувати е-квиток: кондукторів маршруту №7 «озброїли» валідаторами. 2 березня 2017 року в програмі «Тема дня» на Житомир.info директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет розповів,  в чому переваги е-квитка та які особливості його використання. На початку вересня цього року в житомирських тролейбусах почали працювати стаціонарні валідатори.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі