Місто

У житомирських тролейбусах почали працювати стаціонарні валідатори, - Іван Фурлет

4 August 2017, 09:55

У житомирському електротранспорті почали працювати стаціонарні валідатори.

Про це рано вранці 4 серпня повідомив на своїй сторінці у фейсбук директор комунального підприємства «Житомиртранспорт», депутат міської ради Іван Фурлет.

«Коли ви засинали, одна команда готувала термінали до повсякденної роботи. А поки ви ще не прокинулись, інша - вже працює аби зранку вивезти електротранспортом житомирян на роботу. І якщо для більшості фб-спільноти "ґаджети" та е-квиток не в новинку, то для декого це нові завдання і процедури, які треба було навчитись виконувати. Прошу з розумінням ставитись, якщо трапляються помилки. Витягнути у 21 сторіччя техніку кінця 70-80-х і людей, що звикли працювати "по-простому", важко, проте, на щастя, реально. І дякую тим людям, що стараються», - пише директор КП.

Він наголошує, що так підходить до фіналу другий етап впровадження електронних квитків в громадському транспорті обласного центру.

«Бачите напис "піднесіть картку" - сміливо підносьте свою картку та забирайте квиток. Так підходить до фіналу другий етап впровадження е-квитка у Житомирі. Попереду ще багато роботи: впровадження пакетів послуг (на кілька поїздок з різною тривалістю), розгалуження мережі продажу і поповнення (в т. ч. через інтернет), оплата банківськими картками, встановлення терміналів на всі двері та у автобусах міських перевізників», - повідомив Іван Фурлет.

Нагадаємо, в квітні цього року директор КП «Житомиртранспорт» повідомляв, що за півтора місяця у житомирських трамваях і тролейбусах планують встановити по одному стаціонарному валідатору

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в середині лютого 2017 року почали впроваджувати е-квиток: кондукторів маршруту №7 «озброїли» валідаторами. 2 березня 2017 року в програмі «Тема дня» на Житомир.info директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет розповів,  в чому переваги е-квитка та які особливості його використання

Фото з фейсбуку Івана Фурлета

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі