Тема дня

Коли вступає в силу рішення про підвищення вартості проїзду та як їздити дешевше. «Тема дня» на Житомир.info

6 September 2017, 16:54

Чим зумовлено рішення виконавчого комітету про підвищення вартості проїзду, коли воно вступає в силу, коли житомиряни повинні будуть платити за проїзд в тролейбусах та трамваях по 3 гривні, та чи покращиться якість перевезень в комунальному електротранспорті. Про це в прямому ефірі програми «Тема дня» говоримо із директором КП «Житомиртранспорт» Іваном Фурлетом.

Гість студії також розкаже, як саме власники електронного квитка зможуть зекономити та їздити дешевше, ніж за три гривні.

Початок ефіру о 17:00

Нагадаємо, 6 вересня виконавчий комітет підвищив вартість проїзду в комунальному електротранспорті до 3 гривень: «за» проголосували 15 присутніх членів виконкому, «проти» - один , утримались – три.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня 2017 року Житомирський виконком підтримав рішення про підвищення з 1 червня вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень. Про намір влади підняти вартість проїзду в електротранспорті стало відомо в липні 2017 року. 11 серпня в Житомирі провели громадські слухання з приводу підвищення проїзду в трамваях і тролейбусах з 2 до 3 гривень, на які прийшло півсотні людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі