Влада

Мер розпорядився створити комісію, яка перевірятиме якість житомирського асфальту

11 September 2017, 16:42

У Житомирі після капремонтів комісія відправить на дослідження проби асфальту.

Розпорядження міського голови «Про створення комісії» опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«Для забезпечення прозорості при відборі асфальтобетонних зразків на об’єктах капітального ремонту асфальтобетонного покриття прибудинкових територій та проїздів житлових будинків з метою подальшого визначення їх фізико-механічних властивостей в лабораторних умовах, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» створити комісію у складі:…», - йдеться у розпорядженні.

У коментарі Житомир.info в. о. начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради Андрій Оніщенко сказав, що відбір зразків асфальту буде здійснюватися на всіх вулицях, де цього року робили капремонт.

«Відбір асфальтобетонних зразків буде здійснюватися на всіх об’єктах, де цього року робився капітальний ремонт. Вирубку будемо проводити приблизно на 14 об’єктах. Комісія виїжджатиме на місця, буде проводитися вирубка асфальту, цей асфальт пакуватиметься грубо кажучи в пакети, і везтиметься в лабораторію до Києва для визначення якості. Цього разу будемо везти самі, адже це в тричі дешевше виходить, аніж з інституту приїдуть до нас», - Андрій Оніщенко.

Як повідомляв Житомир.info, жодна із 9 відібраних проб новоукладеного асфальту на Польовій у Житомирі в 2016 році не відповідає встановленим нормам щодо якості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі