Влада

Через півроку після конкурсу в управлінні екології Житомирської ОДА з’явився керівник

12 September 2017, 09:28

З 12 вересня 2017 року на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації призначена Оксана Ревенко.

Відповідне розпорядження про призначення на посаду підписав голова ОДА Ігор Гундич, - пише сайт облдержадміністрації.

«Призначити Ревенко Оксану Михайлівну на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації як переможця конкурсу з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 12 вересня 2017 року», – йдеться у документі.

Згідно з декларацією, Оксана Ревенко має квартиру в Житомирі загальною площею 33.5 кв.м.Джерело доходу: Юридична особа, зареєстрована в Україні. Найменування: ФОП Ревенко О.М. Дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю: 741 тис.077 грн.

Довідково: Ревенко Оксана Михайлівна народилась 10 грудня 1969 року. Має дві вищі освіти: у 2012 році закінчила Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Системотехнік», а в 2006 – Інститут землевпорядкування та земельного кадастру при НАУ в м. Києві за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр».

Трудова діяльність:

1989-2000 рр. – провідний інженер, інженер-картограф, копіювальниця в групі геослужби управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради.

2001-2003 рр. – провідний інженер-картограф землевпорядник, провідний інженер технічного відділу AT «Житомирбудрозвідування».

2003-2006 рр. – головний спеціаліст з земельних питань, начальник відділу земельних відносин та кадастру Головного управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради.

2006-2010 рр. – заступник начальника управління та начальник управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради.

2010-2017 рр. – фізична особа-підприємець. Фаховий напрямок – консультаційна діяльність в галузі земельного права та у сфері містобудівної діяльності та представництво в судах. Землевпорядкування.

Нагадаємо, 5 вересня Житомир.info писав про те, що півроку Міністерство екології не погоджує кандидатуру начальника профільного управління Житомирської ОДА

Як повідомляв Житомир.info, Оксану Ревенко, яка у березні виграла конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації, досі не призначили, бо чекають на погодження від Міністерства екології.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі