Влада

Жителів північних районів Житомирської області попереджають про військові навчання

12 September 2017, 16:50

На території трьох областей Рівненської, Волинської та Житомирської військові розпочинають масштабні навчання. На Житомирщині навчання проводитимуть в Олевському, Овруцькому, Ємільчинському, Лугинському, Народицькому, Коростенському та Малинському районах. Військові попереджають, що фото та відео зйомка військової техніки і режимних об’єктів заборонена та обіцяють збивати безпілотники.

«Під час проведення навчань планується здійснення переміщення військової техніки як вдень так і в темну пору доби, розгортання військових таборів поза межами населених пунктів та відпрацювання навчальних завдань особовим складом», – йдеться у повідомленні прес-служби оперативного командування «Захід» 12 вересня.

Командування ОК «Захід» звертається до місцевого населення з проханням з розумінням поставитися до обмежень або незручностей, які можуть спричинити практичні дії підрозділів ЗС України.

За повідомленням  Генеральний штаб ЗСУ, з 12 вересня по всій території України розпочалися командно-штабні навчання «Непохитна стійкість 2017».

Військові нагадують про відповідальність за ведення фото та відео зйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію.

«Також інформуємо, що в районі проведення навчань над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності. Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на полігон під Житомиром, де 28 серпня стартували масштабні збори, з’їхалося кілька тисяч резервістів.

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі