Влада

У САД кажуть, що на житомирській об’їзній вже завершується капремонт

18 September 2017, 09:26

Наближається до завершення капітальний ремонт ділянки Південного обходу міста Житомир – шляху територіального значення Т-06-14 Глибочиця - Станишівка через Калинівку й Клітчин.

Про це 18 вересня Житомир.info повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«У ході капітального ремонту вже виконано демонтаж існуючих цементобетонних плит, із наступним подрібненням матеріалу в дробарці. Улаштовано вирівнюючий шар із оптимальної щебенево-піщаної суміші та оброблену цементом основу із щебеневої суміші з додаванням цементу. Після розливу бітумної емульсії проведені роботи з влаштування нижнього шару покриття із крупнозернистого щільного асфальтобетону та покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону», - інформує САД.

За даними прес-служби, розпочаті роботи для безпеки руху: влаштування перехідно-швидкісних смуг, дорожніх знаків з світлоповертальною поверхнею, нанесення розмітки холодним пластиком та влаштування бар’єрного огородження із оцинкованої сталі. На ділянках біля автобусних зупинок планується встановити зовнішнє освітлення.

«Будівельна довжина ділянки складає 2,226 км. Ширина проїзної частини становить 7,5 м. На всій довжині траси влаштовано три з’їзди в поле та одне примикання в с. Калинівка. Нагадуємо, що у зв’язку з капітальним ремонтом рух на даній ділянці закритий. Шановні водії, слідкуйте за дорожніми знаками та будьте уважні під час руху», - закликає Служба автодоріг.

Останні ремонтні роботи даного шляху проводились близько 30 років тому. До початку ремонту цементобетонне полотно мало велику кількість поперечних і поздовжніх тріщин, що і стало причиною відремонтувати дану ділянку капітально.

Для інформації: Т-06-14 Глибочиця - Станишівка через Калинівку, Клітчин є важливою магістраллю в системі дорожньої мережі України, має вихід на шлях міжнародного значення Київ-Чоп (М-06) та автомобільну дорогу Житомир – Попільня - Сквира-Володарка (Р-18) та є частиною північної об’їзної дороги навколо міста Житомир та відноситься до територіальних доріг.

Як повідомляв Житомир.info, роботи на дорозі Глибочиця - Станишівка виконує підрядна організація ПП «Автомагістраль», станом на 7 липня було повністю розібране дорожнє покриття. Рух на зазначеній ділянці планують відновити в грудні 2017 року.

Фото - Служба автодоріг

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі