Економіка

ТТУ повторно спробує закупити два електробуси для Житомира – попередні торги відмінили

18 September 2017, 16:56

Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради вдруге спробує закупити через ProZorro два електричні міські автобуси.

Повідомлення про відкриті торги, розпочаті 15 вересня 2017 року, розміщене на ресурсі Держакупівлі.онлайн.

Сума закупівлі (10 млн грн) і термін поставки (листопад 2017) не змінилися, натомість замість двох лотів один, а замість двох різних автобусів – більшого довжиною 10 м і меншого, 8 м – тепер закуповують два однакових, восьмиметрових.

Так, закуповуваний транспорт має бути шестиколісним, довжиною 8 м, шириною 2,2 м та висотою 3 метри, пасажиромісткістю не менше 40 місць (сидячих місць – не менше 20) та пробігом без підзарядки не менше 150 км. Кондиціонери в автобусах не передбачаються, але має бути автономний обігрів салону. Гарантія має становити не менше 2 років з дати поставки товару, або 200 тис. км пробігу.

Скріншот технічного завдання

Нагадаємо, у червні 2017 року ТТУ вже намагалося за 10 млн грн купити два сучасних автобуса на акумуляторах, однак, як свідчать результати закупівлі, торги не відбулися через участь в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2017 року в міськраді анонсували закупівлю двох тестових електробусів, які возитимуть безкоштовно. За словами міського голови, найближчим часом у місті з’являться ще 100 комунальних автобусів, й у міськраді почали працювати над тендерною документацією. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі