Події

Невідомий з пістолетом обікрав касу лотерейного закладу в центрі Житомира

19 September 2017, 10:50

Поліція встановлює обставини розбійного нападу на приміщення лотереї в Житомирі.

Про це Житомир.info 19 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про розбійний напад на одне з приміщень Національної лотереї в обласному центрі надійшло до поліції близько 21 години 18 вересня. За попередніми даними, увечері до приміщення Національної лотереї зайшов невідомий чоловік, обличчя якого було приховане за в’язаною шапкою. У той час у закладі знаходився касир, 19-річний житомирянин. Погрожуючи парубкові предметом, зовні подібним до пістолета, незнайомець заволодів грошима з каси у сумі близько 40 тисяч гривень та втік», - повідомила поліція.

У відділі комунікації Житомир.info уточнили, що лотерейний заклад розміщений на одній з центральних вулиць Житомира.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція встановлює усі обставини та вживає заходів щодо розшуку зловмисника.

Нагадаємо, в ніч на 2 серпня в «Лото-маркеті» на вулиці Великій Бердичівській в Житомирі патрульні затримали чоловіка з наркотиками.

Як повідомляв Житомир.info, кілька днів тому в селищі Попільня Житомирської області жінка-покупець, погрожуючи продавчині ножем, вимагала кошти з каси, а місяць тому в Житомирі розшукували чоловіка, який, погрожуючи касирові, викрав в обміннику валют кілька десятків доларів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі