Події

Під ранок житомирські копи навідалися в «Лото-маркет» на Великій Бердичівській і затримали відвідувача з наркотиками

3 August 2017, 10:19

У ніч на 2 серпня в «Лото-маркеті» на вулиці Великій Бердичівській в Житомирі патрульні затримали чоловіка з наркотиками.

Про це повідомляє прес-служба управління патрульної поліції Житомира.

«2 серпня, близько 4-ї години ранку, на вулиці Велика Бердичівська в Житомирі патрульні виявили заклад «Лото-Маркет», який працював після 22-ї години вечора. Це є порушенням відповідно до рішення Житомирської міської ради від 24.01.2017 №78, додаток 3. Крім того, поліцейські затримали чоловіка, що мав речовини, схожі на наркотичні», - інформує поліція.

За даними УПП, під час спілкування з працівниками закладу «Лото-Маркет» інспектори патрульної поліції звернули увагу на чоловіка, який при зустрічі з патрульними помітно занервував та намагався залишити заклад. Правоохоронці зупинили його. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у затриманого два згортки фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору та один поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, схожу на наркотичну.

«На працівників закладу «Лото-Маркет» інспектори патрульної поліції склали адміністративний протокол у сфері громадського порядку за ч. 1 ст. 155 КУпАП (порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю). Затриманого чоловіка, у якого виявили речовини схожі на наркотичні, інспектори патрульної поліції доставили до Житомирського відділу поліції для з'ясування обставин справи слідчими», - інформує патрульна поліція.

Нагадаємо, у січні 2017 року житомирським гральним закладам не дозволили працювати цілодобово після того, як містяни поскаржилися владі на гучну музику та бійки біля грального закладу на В. Бердичівській, 67.
 
Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2017-го поліція розповідала про 132 протоколи про порушення часу роботи "лотерейних" закладів та близько 12 тис. грн штрафів. 
 
 
 
Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі