Місто

Ви ще не куштували справжню голландську молоду Гауду? Тоді запрошуємо до Сирного королівства

19 September 2017, 10:48

Вперше у Житомирі містяни можуть насолодитися справжніми голландськими сирами в магазині всеукраїнської мережі «Сирне королівство». Це мережа магазинів голландських сирів сімейного типу, асортимент якої налічує більша ста найменувань та видів сирів, які виробляються по всій Європі.

У магазині ви зможете насолодитися неперевершеним смаком вишуканих голландських сирів, дізнатися їх історію, склад. Консультанти магазину також допоможуть підібрати вино, яке підкреслить тонкий смак сиру і найкраще пасуватиме до того чи іншого виду.

Дегустації вин проходять щотижня з п’ятниці по неділю, а сири можна куштувати щодня, насолоджуючись різноманітними смаками сиру брі, молодої гауди, чеддеру, старого Роттердаму та багато-багато інших.

Окрім дегустації вин та смакування сирами, ми пропонуємо своїм відвідувачам виїзні дегустації. Якщо ви бажаєте пригостити своїх гостей найтоншими смаками сиру та вина, ми допоможемо організувати дегустацію у будь-якому зручному для вас місці.

Більше того, якщо ви не знаєте, що подарувати людині - завітайте до нас! Найкращим подарунком для близької людини стане улюблений шматочок сиру, вино та джем, упакований у найкращих королівських традиціях.

 А ще ми доставляємо ваш улюблений сир або смачні подарунки щодня з 09:00-21:00 куди забажаєте! Це зручно і суттєво економить ваш час.

У нашому Королівстві Вас завжди чекає повний спектр сирних аксесуарів і найтепліших емоцій!

Магазин знаходиться за адресою: Київська, 10, навпроти кінотеатру «Україна».

Замовляйте за номером 096-034-49-32.

Сирне Королівство стає ще ближче!

Просто прийдіть і дайте волю бажанням!

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі