Влада

Новий начальник управління екології Житомирської ОДА сподівається на порозуміння в колективі

19 September 2017, 12:31

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута 19 вересня представив колективу управління екології та природних ресурсів новопризначеного керівника – Оксану Ревенко.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

Він ознайомив присутніх з розпорядженням голови облдержадміністрації про призначення та зазначив:

«Бажаю вашому колективу плідної співпраці, високих досягнень і успіхів. Впевнений, що ваша робота позитивно впливатиме на екологічну ситуацію в області, покращить надання послуг населенню».

Оксана Ревенко звернулася до колег з проханням підтримувати один одного: «Щиро сподіваюся на порозуміння. Я вважаю, що головне – це колектив, вміння працювати у команді та відповідати не лише за себе, а один за одного та за спільний результат».

Фото з сайту Житомирської ОДА

Нагадаємо, з 12 вересня 2017 року на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації призначена Оксана Ревенко.

Як повідомляв Житомир.info, півроку Міністерство екології не погоджує кандидатуру начальника профільного управління Житомирської ОДА. Оксану Ревенко, яка у березні виграла конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації, досі не призначили, бо чекають на погодження від Міністерства екології.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі