Місто

Сім’я з Житомира розшукує 6-місячне домашнє лисеня Еліс, яке втекло з квартири

25 September 2017, 13:30

25 вересня до редакції Житомир.info звернулася житомирянка Альона Кристал з проханням розповсюдити інформацію про втрату домашньої улюблениці.

Піврічна лисиця на прізвисько «Еліс», яка впродовж чотирьох місяців жила у родині, вислизнула з квартири в ніч із суботи на неділю.

«Лисиця втекла в районі вулиць Східної та Київської. Сьогодні розвісимо оголошення. Це нічна тварина, вона вдень не буде бігати. Шукаємо вночі з собакою-пошуковиком. Вона ще дуже маленька – їй півроку. У нас вона з 2 місяців живе в квартирі з собакою і маленькою однорічною дитиною. Лисиця на вулицю на повідку не виходила – тільки на руках виносили гуляти. Якщо її хтось побачить, то прохання телефонувати. У мене чоловік постійно її шукає», – повідомила жінка.

За її словами, тварина розміром з кокер-спаніеля, руда,  на прізвисько «Еліс» реагує, але до рук не піде. Тому просить тих, хто побачить лисицю, телефонувати за номером (098)006-80-26.

«Вона не агресивна, щеплена, з ветпаспортом. Всі ветклініки міста попередили, зоозахисників попередили. Але якщо вона сильно налякана, то взагалі може не підійти», – розповіла господарка рудої.

Фото зі сторінки Альони Кристал

Як повідомляв Житомир.info, станом на кінець серпня 2017 року Центр захисту тварин нарахував близько 2 тисяч безпритульних собак у місті.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі