Події

У Житомирі 13-річний підліток хотів зробити селфі на даху електрички та опинився в лікарні з важкими травмами

28 September 2017, 10:41

27 вересня у Житомирі на залізничному вокзалі 13-річний хлопець намагався зробити селфі верхи на електричці та опинився в лікарні з важкими травмами.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Намагаючись зробити селфі на залізничному вокзалі, був вражений струмом 13-річний парубок. Наразі він знаходиться в лікарні в комі»,  – повідомили читачі.

У поліції цю інформацію підтвердили.

«27 вересня близько 18.50 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про травмування підлітка на одній із залізничних колій неподалік міського вокзалу. На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що хлопець спробував залізти на вагон електропотяга, аби зробити фото. Він доторкнувся до електричної дуги, унаслідок чого зазнав ураження. Очевидцем події став місцевий охоронник, який і викликав «швидку допомогу» та поліцію», – йдеться у повідомленні прес-служби ГУНП України в Житомирській області.

13-річного житомирянина госпіталізували до Житомирської обласної лікарні. За оцінками медиків, унаслідок електротравми він отримав опіки близько 60% тіла та знаходиться у тяжкому стані.

Нині поліцейські з’ясовують причини та обставини події. Попередня правова кваліфікація – ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня неподалік спорткомплексу «Динамо» на пішохідному переході Volkswagen збив 3 дітей.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі