Події

У Житомирі неподалік спорткомплексу «Динамо» на пішохідному переході Volkswagen збив 3 дітей (оновлено)

27 September 2017, 19:27

27 вересня близько 18.00 у Житомирі на вулиці Чуднівській біля спорткомплексу «Динамо» на пішохідному переході Volkswagen збив трьох дітей.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На "Динамо" на пішохідному переході збили трьох дітей: 12, 13 і 15 років​. Зараз розбирається поліція», – написала читачка.

За словами очевидців події, водій їхав не дуже швидко, але пригальмувати не зміг.

«Водій Volkswagen рухався у бік виїзду з Житомира зі швидкістю десь 40 км/год і наїхав на трьох дітей, які переходили дорогу. Скоріше за все, що його просто засліпило сонце, яке сідало. Він не зміг їх побачити і пригальмувати. Він зрозумів, що сталося тільки після удару», – розповів водій автівки, який їхав на протилежного боці дороги.

У прес-службі ГУНП України в Житомирській області повідомили, що дітей, які постраждали внаслідок ДТП, госпіталізували з важкими травмами.

«Близько 18 години по вулиці Чуднівській в обласному центрі трапилас ДТП, внаслідок якої постраждали троє дітей. За попередніми даними водій автомобіля Volkswagen Т4, житомирянин 1949 р.н., рухаючись на виїзд з обласного центру, здійснив наїзд на трьох хлопчиків (двоє 12 років, один 13 років), які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Усі троє пішоходів з тяжкими травмами були госпіталізовані. Обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування за статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху)», – повідомила заступниця керівника прес-служби відомства Ольга Номерчук. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі