Влада

Житомирським журналістам показали комунальну аптеку, яка виробляє недорогу косметику. Фоторепортаж

28 September 2017, 18:47
28 вересня в рамках виїзної прес-конференції за підсумками року діяльності на посаді голови обласної  ради Володимира Ширми журналістів ознайомили з роботою двох комунальних підприємств – аптеки «Міжлікарняної» на вулиці Троянівській у Житомирі та «Житомироблагроліс» на вулиці Радивилівській.
 
Представникам ЗМІ розповіли, що аптека «Міжлікарняна» розпочала свою роботу ще у 1981 році. 
 
«Ця аптека одна з небагатьох в області, на базі якої збережено власне виробництво. У структурі підприємства – 2 аптеки та 4 аптечні пункти. Загальна площа приміщень комунального підприємства – 517 кв.м, з яких майже половина – це виробничі приміщення», - розповів заступник голови облради Максим Вілівчук.
 
В в. о. керівника Аліна Уткіна поінформувала журналістів,  що на базі підприємства виготовляється більше 100 видів медичних препаратів, а останнім часом – ще й 15 видів косметичних засобів. Націнки на них мінімальні – не більше 20% завдяки простій упаковці та відсутності витрат на рекламу.
 
КП «Житомироблагроліс» створене в 2000 році і є одним із бюджетоутворюючих, бо щороку сплачує близько 100 млн грн податків. У структурі працює близько 1400 осіб, середня зарплата - від 7 до 10 тис грн.
 
«Наші дочірні підприємства вирішують таку важливу соціальну функцію, як забезпечення населення паливними дровами, причому цей напрямок є для нас збитковим. Проте ми повністю задовольняємо потреби населення у дровах за пільговими цінами», - сказав гендиректор підприємства Ігор Рибинський.
 
Як повідомляв Житомир.info, на звітній прес-конференції 28 вересня голова облради Володимир Ширма розповів про очікуване перевиконання бюджету та своєчасну виплату заробітної платні працівникам обласних комунальних установ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі