Влада

У житомирському КП «Парк» скоротили всіх заступників і збираються формувати нову команду

2 October 2017, 14:49

На кінець вересня 2017 року у КП «Парк» Житомирської міської ради скоротили всіх трьох заступників та вже з січня 2018-го планують сформувати нову команду.

Про це в інтерв’ю розповіла директор КП «Парк» Світлана Ольшанська, яку призначили керівником у червні 2016-го, - повідомляє прес-служба міськради.

«Цікавим для мене було те, що в КП «Парк» було три заступники директора з різних питань: фінансових, економічних, розвитку і в парку не було жодного садівника або людини, яка обслуговує територію. Єдині, хто в нас є - двірники та робітники з благоустрою інших людей, які обслуговують парк, де можуть відпочивати люди, тут просто не було. А адміністративне навантаження на фонд оплати праці, маючи трьох заступників з 35 постійних несезонних працівників, - це велике навантаження. На сьогоднішній день вже проведено скорочення. Скоротили всіх заступників, які працювали у КП «Парк». Щодо планування команди будемо розглядати це питання, починаючи з січня місяця. Тому що на зиму парк фактично консервується і наймати людей - певний тягар для підприємства і, в принципі, недоцільно, бо основний сезон вже завершено. Тому з наступного року формуватимемо нову команду разом з оновленням атракціонів», - цитує керівницю КП прес-служба мерії.

Про оновлення атракціонів Ольшанська сказала так:

«На сьогоднішній день один атракціон, який є безпечним, вартує близько 50 000 доларів. Зрозуміло, що КП «Парк» власними силами не зможе його придбати, бо те, що ми заробляємо, ми депозитуємо та витрачаємо на оплату свого існування взимку та восени. Для цього нам потрібна буде допомога міста тому, що своїми силами в нас нічого не вийде. Зараз при КП «Парк» працює наглядова рада, створена з депутатів, і в нас вже є бачення подальшої роботи. На сьогоднішній день розглядаємо питання оновлення атракціонів на наступний рік».

Повністю інтерв’ю зі Світланою Ольшанською читайте тут

Нагадаємо, навесні 2017-го КП «Парк» підвищило тарифи на атракціони, а в червні Світлану Ольшанську на три роки призначили директором КП «Парк».
 
Як повідомляв Житомир.info, влітку Світлана Ольшанська повідомила, що літак Ту-104 почистять та пофарбують за наявності в комунального підприємства коштів,  натомість 30 вересня небайдужі житомиряни провели в парку толоку і вивезли з літака машину сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі