Місто

КП «Парк» підвищило тарифи на атракціони, але до кінця квітня житомирян кататимуть за старими цінами

5 April 2017, 14:26

У новий сезон з новими цінами. У Житомирському парку культури та відпочинку ім. Гагаріна на початку травня подорожчають квитки на атракціони. Нові тарифи на послуги комунального підприємства «Парк» затвердили на засіданні міськвиконкому 5 квітня.

«Послуги на дорослі атракціони - вартість квиточка буде становити 20 грн. Для дитячих атракціонах - 12 грн. Послуги з прокату катамаранів та човнів - 45 грн, катамаран сімейного типу - 60 грн за годину. Послуги тиру – два п’ятдесят за постріл», - розповіла в. о. директора КП «Парк» Ольга Кузьмінська.

Керівництво КП «Парк» пояснює: на вартість квитків вплинули підвищення мінімальної зарплати, вартість електроенергії на подорожчання запчастин для ремонту атракціонів.

«Звісно, я переживаю за те, що житомирянам не зовсім це сподобається, але на даний момент у Житомирі найдешевші квиточки на атракціони по Україні. В інших містах вартість квиточка складає від 25 грн на дитячі атракціони та дорослі - до 45», - зазначила Ольга Кузьмінська.

Минулого року атракціонами скористалося 300 тисяч житомирян. Найбільше діти полюбляють фігурну карусель, «літачки» та лабіринт. Дорослі віддають перевагу оглядовому колесу. На комунальному підприємстві зізнаються: усі атракціони перебувають у справному стані і готові до початку нового сезону.

«Атракціони у минулому році були пофарбовані повністю. У цьому році, де була потреба, ми їх підфарбували, провели повну діагностику, замінили все, що потрібно було замінити. Атракціони у справному стані і на них безпечно кататися», - сказала в. о. директора КП «Парк».

Вже найближчими вихідними КП «Парк» офіційно розпочне новий сезон, тож житомирян запрошують на атракціони ще за старими цінами.

«8-9 квітня у парку буде концертна програма «Парк починає качати». Тобто, ми будемо раді вас зустріти на відкритті сезону роботи парку. Ще за старими тарифами запрошуємо вас на свято», - зазначила Ольга Кузьмінська.

Нагадаємо, донедавна квитки на дитячі атракціони коштували 8 грн, на дорослі – 10 грн. Минулого року, готуючись до нового сезону, у парку Гагаріна обіцяли відкрити туалет.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі