Події

Чотирьох жителів Житомирської області засудили за крадіжку кабелю

3 October 2017, 13:51

У Житомирській області за крадіжку кабелю чотирьох осіб засуджено до позбавлення волі терміном від двох до чотирьох років з випробуванням.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом пошкодження та крадіжки кабелю Головного центру спеціального контролю Національного космічного агентства України. Установлено, що чотири особи, жителі Малинського району систематично вчиняли крадіжки майна, що належить Головному центру спеціального контролю Національного космічного агентства України (колишня радіосейсмічна лабораторія), який розташований на території Малинського району», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зловмисники неодноразово, протягом лютого-березня 2017 року викрадали кабель, пошкоджуючи обладнання центру спеціального контролю та завдаючи матеріальних збитків. 

За інформацією обласної прокуратури, судовим слідством доведено вину зловмисників у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) КК України. Усім чотирьом особам вироком Малинського районного суду призначено покарання, зокрема, позбавлення волі на строк від 2 до 4 років з іспитовим терміном від 1 до 2 років.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2017 року малинські поліцейські затримали двох жителів Житомирської області, які в лісі викопували кабель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі