Події

Поліцейські затримали двох жителів Житомирської області, які в лісі викопували кабель

10 June 2017, 10:20

Двох шукачів легкої наживи, які у лісі Житомирської області викопували і демонтували підземні кабелі, правоохоронці застали у розпалі праці. За спробу крадіжки чоловікам доведеться відповідати за нормами чинного кримінального законодавства.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у лісі між селами Нянівкою та Жабочем двоє невідомих чоловіків влаштували розкопки і крадуть підземні кабелі. Для перевірки цих відомостей на вказане місце виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Серед лісу дійсно застали чоловіків: один з них активно орудував лопатою уздовж лінії підземного кабелю, інший ножівкою перерізав дроти.  Шукачами легких грошей виявилися двоє малинчан віком 41-го та 32-х років. На момент прибуття поліцейських чоловікам вдалося таки демонтувати 18 м кабелю», - йдеться у повідомленні.

Для подальшого з’ясування усіх обставин обох затриманих доставили до відділення поліції.

«Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 (Замах на злочин) ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам може загрожувати піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років», - прокоментував начальник Малинського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Як повідомляв Житомир.info, 8 червня на вулиці Шевченка житомиряни допомогли поліції затримати крадіїв, які у багатоповерхівці демонтували кабелі зв’язку.

Фото ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі