Місто

У житомирян по вул. Короленка знову проблеми з водою: тече маленька цівка, колонка не вмикається

5 October 2017, 11:47

Мешканці декількох будинків по вулиці Короленка у Житомирі вже практично третій день сидять без води: вона то є, то знову зникає.

Про це Житомир.info розповіла місцева жителька.

«По вулиці Короленка практично вже третій день немає води. Вона ледве тече в кранах. Напір води настільки маленький, що навіть колонка не вмикається, аби помитися. Вчора о 18:54 я телефонувала на водоканал, диспетчер повідомила, що наступного дня виїде бригади і відремонтує поломку. Сьогодні я знову телефонувала о 10:25 на водоканал: мені повідомили, що на сьогодні ремонтних робіт по нашій вулиці не заплановано. Справа у тому, що водоканал у нас доволі часто проводить ремонтні роботи. Минулого року ми так сиділи 9 днів без води», - розповіла житомирянка.

У Житомирському водоканалі Житомир.info сказали, що про проблему знають.

«На Короленка бригада сьогодні не працює. Ми зафіксували 4 жовтня інформацію про пошкодження, діаметр 100, по вулиці Короленка, 50-52. Можливо, завтра ремонтні роботи будуть виконуватися», - сказали у диспетчерській водоканалу.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2016 року на вулиці Короленка в Житомирі кілька днів у домівках не було водопостачання. Вода перестала текти із кранів, згодом з’явилася тоненька цівочка, але повністю постачання не відновилось. У водоканалі проблему не один день намагалися усунути.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі