Події

Копач криниці загинув під завалами землі у Житомирській області

10 October 2017, 14:01

 

У Лугинах на території одного з підприємств рятувальники витягнули з криниці тіло чоловіка, якого завалило землею.

Про це Житомир.info повідомили у прес-служба ДСНС України у Житомирській області 10 жовтня.

«9 жовтня о 15:30 до Служби порятунку «101» смт Лугини надійшло повідомлення про те, що на території одного з підприємств у недобудованому колодязі чоловіка засипало землею. Необхідна допомога рятувальників у його вилученні»,  – повідомили у відомстві.

За інформацією рятувальників, бригада робочих копала колодязь, глибина якого на той момент складала близько 8 метрів. Під час роботи чоловіки наткнулись на камінь, який вирішили розбити за допомогою перфоратора. В результаті стався обвал ґрунту і одного з чоловіків повністю засипало землею. До прибуття бійців ДСНС робочі намагалися самостійно його відкопати.

«Існувала загроза повторного зсуву землі, адже у колодязі не були встановлені кільця. Один із чоловіків спустився у середину і набираючи землю у відро, за допомогою рятувальної мотузки, передавав його на поверхню надзвичайникам. Таким чином він відкопав по пояс непритомного потерпілого. А потім обв’язав його рятувальними ременем, закріпленим за мотузку, завдяки чому бійці ДСНС змогли витягнути постраждалого на поверхню»,  – інформує ДСНС.

Врятувати чоловіка не вдалося – медики констатували його смерть. Наразі усі обставини події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 2 жовтня у селищі Пулини поліцейські з рятувальниками витягнули жінку, яка впала до криниці і чиї крики почула випадкова перехожа.

Як повідомляв Житомир.info, влітку цього року в селищі Городниця Новоград-Волинського району в криниці втопилася 90-річна бабця, а рік тому не втримався і впав у криницю п’яний житель Олевська, який намагався витягнути відро.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі