Події

У Житомирській області випадкова перехожа врятувала життя селянці, яка впала в колодязь

6 October 2017, 13:47

У селищі Пулини (до перейменування Червоноармійськ) поліцейські з рятувальниками витягнули жінку, яка впала до криниці і чиї крики почула випадкова перехожа.

Про це 6 жовтня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«2 жовтня близько півночі до поліцейських на одній з вулиць селища звернулась жінка із проханням допомогти витягти з криниці людину, чиї крики вона випадково почула. Жителька селища, яка поверталася додому, побачила за кілька будинків криницю, з якої лунав голос людини. Спочатку спробувала самотужки допомогти нещасній, яка опинилася на дні колодязя, але не змогла і побігла на дорогу, щоб покликати ще когось», - інформує поліція.

У цей час неподалік проїздив екіпаж поліцейських, які патрулювали селище у складі групи швидкого реагування.

«Коли ми дізнались, що трапилось, відразу кинулись до криниці. Там у воді стояла людина, було видно лише голову, і вона вже добряче змерзла», - розповівє сержант поліції Максим Корнійчук.

Інспектори повідомили про подію черговому відділення поліції та рятувальникам і медикам, а також зняли короб колодязя. Потерпілу переконали обв’язатись тросом, що був у криниці, і довіритись їм. Таким чином поволі і обережно вдалося витягти потерпілу з крижаної води. Як стало відомо, вона пробула у ній не менше 40 хвилин при температурі повітря не більше 4 градусів .

«Уже згодом з’ясувалось, що жінка живе у цьому ж подвір’ї і вийшла увечері набрати з криниці води. У темряві послизнулась та впала. В її будинку залишались малолітній син та старенька матір, які не чули її криків та навряд чи змогли б щось вдіяти»,- повідомляє поліція.

Медики оглянули Наталію Валентинівну й надали їй необхідну допомогу.

Як повідомляв Житомир.info, влітку цього року в селищі Городниця Новоград-Волинського району в криниці втопилася 90-річна бабця, а рік тому не втримався і впав у криницю п’яний житель Олевська, який намагався витягнути відро.
 

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі