Влада

Виконком почався з обговорення вартості проїзду в маршрутках Житомира

18 October 2017, 10:20

Скільки мають платити пільговики і чому з ранку 18 жовтня маршрутники беруть з людей по 5 грн та вимагають плату з пільговиків.

Такі питання на початку засідання виконкому 18 жовтня задав член виконкому Андрій Дяченко.

«Хотів би побачити, як виконується це рішення. Сьогодні спеціально їхав у маршрутці – беруть по 5 гривень з усіх. Мене цікавить, як виконується рішення виконкому і як заступник його контролює», - сказав Андрій Дяченко.

Мер Сергій Сухомлин зауважив, що Дяченко за рішення про зменшення вартості проїзду не голосував, але всі хочуть контролювати.

«Сьогодні виходить газета «Ехо», де буде опубліковане рішення, і воно набуде офіційної сили. Газета «Місто» виходить тільки в п’ятницю, тому було прийняте рішення опублікувати в газеті «Ехо», яка вийде сьогодні в обід», - пояснив Дмитро Ткачук.

Світлана Півоварова наголосила, що не треба було чекати виходу газети, а треба було опублікувати спецвипуск газети «Місто» відразу після рішення виконкому.

На засідання виконкому присутні 18 членів виконкому з 25, в порядку денному чергового засідання було 46 питань.

Як повідомляв Житомир.info, попри обіцяне подешевшання проїзду водії житомирських маршруток відмовляються возити пасажирів по 4 гривні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі