Місто

У Житомирі ФОП візьметься за будівництво пішохідного та веломаршруту вздовж річки Кам’янка

20 October 2017, 09:50

17 жовтня Житомирська міська рада уклала договір з приватним підприємцем Віталієм Можаровським на будівництво пішохідного та веломаршруту вздовж річки Кам’янка у Житомирі. Про це повідомляється на Prozorro.  

Йдеться про реалізацію проектних пропозицій бюджету участі  – «Чиста річка Кам’янка та благоустрій пляжної території» Нелі Кірдун та «Будівництво доріжки з твердим покриттям ФЕМ вздовж річки Кам’янки» Віктора Сахневича.

За 835 тисяч гривень ФОП Можаровський береться до кінця року облаштувати пішохідні та велодоріжки від Богунського мосту до річки протяжністю 500 м. Згідно з умовами договору, 30% коштів підприємець отримає авансом для придбання матеріалів, решту – після підписання акту прийому-передачі.

Будівництво на схилах річки Кам’янки вже розпочалося. Про це в коментарі Житомир.info повідомив Віктор Сахневич 19 жовтня.

«Зараз там уже на березі річки Кам’янка почали працювати, вже навіть вимальовується маршрут. Я спостерігаю за ходом виконання робіт», – повідомив Віктор Сахневич.

Про початок підготовчих робіт інформує і мерія Житомира.

«В рамках реалізації проектних пропозицій бюджету участі «Чиста річка Кам’янка та благоустрій пляжної території» та «Будівництво доріжки з твердим покриттям ФЕМ вздовж річки Кам’янки» розпочались роботи з облаштування пішохідної доріжки. Крім того, здійснюється розчищення дерев. Впродовж літа комунальне підприємство «Експлуатація штучних споруд» здійснювало очищення річки від сміття, повалених дерев та мулу», – йдеться у повідомленні.

Повна реалізація проектів запланована на кінець 2017 року.

Нагадаємо, З 11 минулорічних проектів бюджету участі в Житомирі повністю реалізовані тільки 4 і 6 ще в дії, в тому числі два вищевказаних.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада 2016 року стали відомі проекти-переможці, які будуть реалізовані за кошти бюджету участі. З-поміж них і проекти «Чиста річка Кам’янка та благоустрій пляжної території» та «Будівництво доріжки з твердим покриттям ФЕМ вздовж річки Кам’янки за течією від Богунського мосту для велопрогулянок, катання на роликах, пробіжок тощо», які разом набрали більше 1200 голосів житомирян.

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі