Події

Під Житомиром зіштовхнулися 2 вантажівки та легковик, одного з водіїв госпіталізували

23 October 2017, 12:50

22 жовтня близько 20.00 в селі Оліївка зіткнулися дві вантажівки та легковик. У результаті ДТП травми отримав один з водіїв.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області.

«Як попередньо з’ясували працівники поліції, водій вантажного автомобіля «Volvo», 55-річний житель Львівщини, не дотримався безпечної дистанції руху та здійснив зіткнення з вантажівкою «MAN» під керуванням 50-річного жителя Львівської області, у результаті чого той зіткнувся з автомобілем «Citroën C4», що їхав попереду та за кермом якого перебував 58-річний житель Житомирського району. У результаті ДТП травми у вигляді перелому кісток нижньої кінцівки та ран отримав водій автомобіля «Volvo» та був госпіталізований до житомирської лікарні», – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби ДСНС України в Житомирській області, витягати водія Volvo з понівеченої вантажівки довелося рятувальникам за допомогою гідравлічних ножиців.

«По прибуттю фахівців ДСНС на місце події стало відомо, що під час руху двох вантажних автомобілів причеп від першого транспортного засобу відчепився та зіткнувся з вантажівкою, що їхала слідом. Внаслідок чого ноги водія другої автівки затисло конструкціями кабіни. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиців розжали панель та водійське сидіння», – повідомляють у відомстві.

Як повідомляв Житомир.info, вночі, 23 жовтня, у Коростені Opel врізався в паркан будинку мера міста: загинув пасажир.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі