Події

У Коростені Opel врізався в паркан будинку мера міста: загинув пасажир

23 October 2017, 11:57

Уночі, 23 жовтня, в Коростені сталася ДТП, в якій загинув 29-річний чоловік, а водій отримав травми. 

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Фатальна ДТП сталась 23 жовтня близько 01.20 в м. Коростені. За попередньою інформацією водій автомобіля «Opel Astra», 27-річний житель районного центру, не впорався з керуванням та виїхав на ліве узбіччя дороги, де зіштовхнувся з кам’яним парканом. Унаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні. Пасажир автомобіля, 29-річний місцевий житель, отримав тілесні ушкодження, від яких помер у кареті «швидкої допомоги». За результатами освідування водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння», - повідомляє поліція.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Як повідомили Житомир.info коростенці, будинок, в паркан якого врізався п’яний водій на Opel, належить міському голові Коростеня Володимиру Москаленку.

Фото поліції

Фото з Google-карти

Як повідомляв Житомир.info, у Коростені 27 вересня близько 20:00 автомобіль ВАЗ збив 12-річну дитину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі