Події

У поліції розповіли подробиці ДТП з маршруткою в Житомирському районі

30 October 2017, 13:33

Зранку, 30 жовтня, на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі водій автомобіля Мersedes Sprinter, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з мікроавтобусом, що рухався попереду у попутному напрямі. У результаті ДТП одна людина загинула та ще 8 постраждали.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що загиблий пасажир вантажівки родом з Рівненської області.

«Попередньо встановлено, що ДТП сталося близько 6:20 на 4 км автодороги Київ-Чоп у Житомирському районі. Водій вантажівки Мersedes, рухаючись в напрямку Житомира не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з маршруткою, яка рухалася попереду у попутному напрямі. У результаті ДТП від отриманих тілесних ушкодження на місці події загинув пасажир вантажівки. 8 пасажирів та водій вантажівки отримали травми різного ступеня тяжкості та доставлені до лікарні. Відомо, що загиблий пасажир, як і водій є працівниками одного підприємства, обоє молоді люди, жителі міста Олександрія Рівненської області. Це вантажівка, яка перевозить м’ясні вироби належить підприємству. У маршрутці їхало на той момент 9 пасажирів, з них 8 отримали травми. На даний час відомо, що у 4 із них є переломи, в інших – легкі тілесні ушкодження. Водій вантажівки і пасажири маршрутки дають свідчення, які взаємовиключають один одного», - наголосила Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня у Житомирському районі Мersedes зіштовхнувся з маршруткою, одна людина загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі