Події

У Житомирському районі Мersedes зіштовхнувся з маршруткою, одна людина загинула та 7 постраждали

30 October 2017, 09:03

30 жовтня на автодорозі Київ-Чоп водій автомобіля Мersedes Sprinter, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з мікроавтобусом, що рухався попереду у попутному напрямі. У результаті від отриманих травм загинув пасажир Мersedes Sprinter, 7 пасажирів мікроавтобусу доставлено до медичних закладів для надання допомоги.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.25 на 4 км автодороги Київ-Чоп у с. Іванівці Житомирського району. За попередньою інформацією, 19-річний водій автомобіля Мersedes Sprinter, рухаючись у напрямку Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням транспортним засобам, у результаті чого зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, що рухався попереду. Від отриманих травм на місці пригоди загинув пасажир Мersedes. Ще 7 людей, пасажирів мікроавтобусу було доставлено до медичних закладів для обстеження та надання необхідної допомоги.

За інформацією поліцейських, на місці події працюють патрульні, слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції та слідчі відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП. Триває з’ясування всіх обставин, а також осіб загиблого та потерпілих. Попередня правова кваліфікація події - ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Станом на 9:40 у прес-службі ГУНП у Житомирській області уточнили, що 8 пасажирів мікроавтобусу та водія вантажівки доставлено до медичних закладів.

Фото поліції

Як повідомляв Житомир.info, зранку, 16 листопада, на трасі Житомир-Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода. У поліції розповіли подробиці ДТП на трасі Житомир-Бердичів. Внаслідок ДТП загинув водій маршрутки, 19 пасажирів у лікарнях

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі