Події

На кордоні в Житомирській області затримали партію білоруських цигарок вартістю більше 100 тис. грн

31 October 2017, 12:31

Співробітники Управління СБУ в Житомирській області спільно з прикордонниками блокували незаконне переправлення цигарок.

Про це 31 жовтня Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Оперативники СБУ встановили, що двоє мешканців Овруцького району два-три рази на тиждень виїжджали до Республіки Білорусь, закуповували цигарки та на зворотному шляху «скидали» запакований товар у нейтральній зоні – перед пунктом пропуску через держкордон України. Після перетину кордону зловмисники пішки поверталися і вручну забирали залишений товар. Після цього реалізовували незаконно ввезені цигарки у місцевих торговельних точках роздрібної торгівлі Овруча та Овруцького району», - інформує СБУ.

Поблизу державного кордону співробітники УСБУ затримали обох зловмисників із черговою партією контрабандних цигарок. Загалом зловмисники ввезли до України 5 тисяч пачок цигарок без марок акцизного податку. Мінімальна вартість вилученого становить 100 тисяч гривень.

Контрабандний вантаж вилучено. Тривають відповідні процесуальні дії, - інформує управління.

Як повідомляв Житомир.info, влітку цього року в місті Олевськ Житомирської області підприємець з Рівненської області продавав цигарки з акцизною маркою ДНР, а житомирські прикордонники затримали хлопця, який без розмитнення намагався перевезти в дизелі 800 пачок білоруських цигарок.

 

Фото - СБУ в Житомирської області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі