Події

Житомирянин заплатить штраф за викинуте в івницькому лісі сміття

1 November 2017, 14:37

За добу 31 жовтня лісова охорона лісогосподарських підприємств Житомирської області  провела 39 рейдів з виявлення незаконних рубок дерев.

Рубок не виявила, зате склала протокол на чоловіка, який вивіз до лісу сміття, - повідомила 1 листопада прес-служба Житомирського обласного управління лісового і мисливського господарства.

«Лісовою охороною лісогосподарських підприємств Житомирщини за останню добу проведено 39 рейдів, незаконних рубок дерев на землях лісогосподарського призначення підвідомчих підприємств не виявлено. Однак на «гарячому» заскочила лісова охорона державного підприємства  «Коростишівське лісове господарство» порушника, який вирішив вивезти побутове сміття до лісу», - повідомила прес-служба.

За її даними, громадянин В., житель м. Житомира, на автомобілі «Газель» заїхав у лісовий масив Івницького лісництва і розвантажив побутове сміття. За цим і застала його рейдова бригада вищеназваного лісгоспу.

Після роз’яснювальної роботи та складання протоколу про адміністративне правопорушення за статтею 73  КУпАП порушнику довелося прибрати привезене сміття. Крім того, на чоловіка чекає ще й адміністративне стягнення у вигляді 102 гривень штрафу, - зазначають лісівники.

Як повідомляв Житомир.info, у лісах Житомирської області почали підраховувати завдані бурштиношукачами збитки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі