Події

У Києві госпіталізували непритомного чоловіка, якого на вулиці вдарив житель Житомирської області

2 November 2017, 10:37

На вулиці Степана Бендери в Києві 42-річний уродженець Житомирської області вдарив незнайомця, з яким посперечався, через що останній отримав травму голови і перебуває у тяжкому стані під наглядом лікарів.

Про це 31 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Києва.

«До Оболонського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що поблизу зупинки громадського транспорту на вулиці Степана Бендери чоловіку надається медична допомога. На момент прибуття слідчо-оперативної групи постраждалого без свідомості забрала «швидка». У чоловіка при собі не було жодних документів. Його особу правоохоронці встановлюють», - повідомляє поліція.

За попереднім діагнозом медиків, у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку та забій м’яких тканин потиличної ділянки голови.

Поспілкувавшись із очевидцями та вивчивши записи із камер відеоспостереження, поліцейські встановили, що між двома незнайомцями спочатку стався словесний конфлікт, а потім один із них вдарив свого опонента в обличчя. У результаті чоловік не втримав рівновагу, впав на асфальт та вдарився головою. 

На місці події правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 42-річний уродженець Житомирської області, який зізнався у скоєному. Зі слів затриманого, його опонент перебував напідпитку.

«За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув’язнення. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі», - інформує київська поліція.

Фото поліції м. Києва

Житомир.info 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі