Місто

Житомирян просять приносити речі та фотографії часів революцій 2004 та 2013 років для виставки

9 November 2017, 17:33

21 листопада у Житомирі хочуть провести віче на майдані Корольова та організувати виставку речей і фотографій часів революцій 2004 та 2013.

Про це пише спільнота Євромайдан Житомир.

«Друзі! Цьогоріч 21 листопада хочемо згадати три революції, які пережила Україна за останні 100 років: Українську революцію (Перші визвольні змагання) 1917-1921 років, Помаранчеву революцію та Революцію Гідності. Сьогодні мали зустріч з представниками міського та обласного управлінь культури, під час якої вирішили не змінювати минулорічний формат. Зустрічаємося 21 листопада о 18.00 на майдані Корольова, проводимо віче, ділимося історіями, згадуємо і поминаємо Героїв. Потім, як завжди, хтось іде додому, а хтось залишається на дружні посиденьки біля діжки. Тож одягайтеся тепліше!», – йдеться у дописі.

Житомирян, які були учасниками Помаранчевої революції  та Революції  Гідності, просять приносити особисті речі, пов’язані з цими подіями, для організації виставки.

«Якщо у вас є фотографії з особистого архіву, прапори, хустинки, наліпки, стрічки, шоломи (словом, усе, що нагадає людям про ті події), то несіть дівчатам в управління культури (Дім української культури за адресою: вул. В.Бердичівська, 61/18, тел. 437977 або 43 7899)! Ми все повернемо за тиждень-два! Будемо дуже вдячні! Слідкуйте за новинами», – пишуть активісти.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року до річниці Революції Гідності у Житомирі відкрили виїзну виставку «Розкажи мені про ту зиму».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі