Події

У селі Житомирської області через займання лічильника мало не вчаділа родина з дворічною дитиною

10 November 2017, 13:39

У селі Новосілка Черняхівського району Житомирської області з будинку, де вночі загорівся лічильник, вивели бабусю та трьох її онуків, найменшому з яких 2 роки.

Про це 10 листопада написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«10 листопада о 04:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Новосілка Черняхівського району.  Про це рятувальників сповістив випадковий перехожий, який побачив, що в оселі горить вікно», – повідомляє прес-служба.

Вже за 10 хвилин вогнеборці прибули до місця виклику. Вони встановили, що горить електролічильник, веранда та дерев’яний фронтон житлового будинку.

«Бійці ДСНС провели знеструмлення будівлі та почали гасіння пожежі. Крім того, в будинку знаходились 67-річна жінка та її 3 онуки, 1993, 1997 та 2015 років народження. Усі вони міцно спали. Рятувальники розбудили їх та вивели на свіже повітря. На щастя, ніхто з них не постраждав», - інформують рятувальники.

Пожежу локалізували о 04:17, ліквідували о 04:50. Вогонь знищив 3 кв. м дерев’яного фронтону веранди. За даними УДСНС, попередня причина загоряння – це коротке замикання в електромережі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада цього року в селі Вільнянка Коростишівського району не вибрався з пожежі 60-річний чоловік, який полюбляв запалити цигарку та дрімати в кріслі.

Фото УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі