Події

Житель Житомирської області нетверезим ліг у ліжко з цигаркою і не прокинувся

10 November 2017, 11:36

На пожежах у Житомирській області продовжують гинути люди: через необережність з вогнем, куріння в ліжку та з причини несправності пічного опалення.

Чергова смертельна трагедія сталася 9 листопада в селі Вільнянка Коростишівського району, - розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Під час гасіння пожежі, що виникла в дерев’яному житловому будинку, рятувальники виявили вже бездиханне тіло господаря оселі, чоловіка 1957 року народження. «Ймовірна причина загибелі людини – куріння в нетверезому стані. Наразі з'ясовуються остаточні обставини події»,- повідомили в райдержадміністрації», - розповів Мінчук.

За даними управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області, пожежу помітили односельці, вона сталася серед білого дня. Тіло небіжчика привалило шафою.

«За словами сусідів, чоловік полюбляв запалити цигарку та дрімати в кріслі», - зазначають рятувальники.

Управління цивільного захисту також повідомляє, що того ж дня горів житловий будинок в селищі Корнин Попільнянського району: вогонь спопелив ліжко та 16 кв. м підлоги. У селі Новосілка Черняхівського району згоріло 3 кв. м дерев’яного фронтону веранди житлового будинку.

Загалом протягом минулої доби на території області сталося 6 пожеж.

Як повідомляв Житомир.info, в селі Мала Волиця Чуднівського району нещодавно чоловік підпалив хату своєї співмешканки. Таким чином він помстився коханій за сварку. За вчинене йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Фото УДСНС в Житомирській області  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі