Місто

БТК-Центр Комплект: Європейська досконалість у Житомирі

10 November 2017, 16:46
Далекоглядні керівники вбачають у сертифікованих системах управління якістю (СУЯ) не лише засіб для залучення замовників, але й ефективний механізм управління, який дозволяє не просто виживати, а успішно розвиватися. Крім того, наявність сертифікованої системи – важлива передумова виходу на міжнародні ринки. Нині в Європі контракти обов'язково включають вимоги щодо наявності сертифікованої системи якості постачальника.
 
При цьому, головна задача СУЯ – не контролювати кожну одиницю продукції, а зробити так, щоб не було таких помилок у виробничих процесах, які могли б привести до появи недоброякісної продукції.
Незважаючи на те, що впровадження та сертифікація систем управління якістю носить добровільний характер, відсутність на підприємстві дієвої системи управління якістю і сертифіката, що підтверджує її відповідність вимогам чинної нормативної документації, знижує довіру до організації і часто працює як антиреклама. Можна сказати, що сертифікат – це той же паспорт, який засвідчує повну відповідальність підприємства перед споживачем.
 
Тож керівництво ТОВ "БТК-Центр Комплект" прийняло рішення про сертифікацію системи управління на підприємстві. А передувала цій важливій події клопітка і напружена багатомісячна робота всього колективу товариства щодо впровадження СУЯ на підприємстві. Слід відмітити, що базовим принципом будь-якої системи управління якістю є необхідність проведення аналізу вимог замовників і постійне поліпшення якості виконуваних робіт, тобто в цих процесах задіяні всі працівники організації. Як результат, ТОВ "БТК-Центр Комплект" значно підвищило рівень компетентності і відповідальності виробничого персоналу і довело всі виробничі потужності до рівня вимог міжнародних стандартів. 
 
Аби визначити відповідність системи управління якістю вимогам стандартів упродовж 18-19 жовтня Органом сертифікації ДП "Житомирстандартметрологія" було здійснено сертифікаційний аудит системи управління якістю ТОВ "БТК-Центр Комплект". Проводився аудит під керівництвом начальника відділу стандартизації та систем управління ДП "Житомирстандартметрологія", аудитора із сертифікації системи управління якістю за ІSO 9001 Козінчук Алли Йосипівни.
На підставі результатів аудиту було визнано, що система управління якістю   відповідає вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001:2015 "Системи управління якістю. Вимоги".
 
Тож цілком закономірно 10 листопада 2017 року керівник Органу сертифікації, генеральний директор ДП "Житомирстандартметрологія" Людмила Петрівна Данчук безпосередньо на підприємстві в урочистій обстановці вручила сертифікат на систему управління якістю директору ТОВ "БТК-Центр Комплект" Юрію Анатолійовичу Опанасюку. 
Цей важливий документ засвідчив, що товариство працює у відповідності вимог міжнародного стандарту ІSО 9001. 
Примітка: сертифікат відповідності системи управління якістю ТОВ "БТК-Центр Комплект" чинний упродовж п’яти років.
 
Коротка довідка про підприємство
ТОВ "БТК-Центр Комплект" працює з 2007 р. Спеціалізується на постачанні газорегуляторного обладнання, побутових та промислових лічильників газу, з’єднувальних частин та деталей трубопроводів, контрольно-вимірювальних приладів, інструментів, а також на виробництві вузлів обліку газу, пунктів газових шафових побутових та іншого газорегуляторного обладнання. Основою розвитку підприємства є висококваліфікований персрнал та застосування передових технологій.
ТОВ «БТК-Центр Комплект» має дві торгові марки: «БТК-Центр Комплект» і «Центр Утеплення». Під торговою маркою «Центр Утеплення» надаються послуги з проектування будинків, споруд та інженерних систем, виконання проектно-кошторисної документації і попереднього енергоаудиту та тепловізійної зйомки, продажу енергоефективних будівельних матеріалів та обладнання для опалення, газо-, водопостачання, каналізації.
Підприємство є офіційним представником на території держави багатьох великих заводів-виробників, а також понад сім років співпрацює з газовими господарствами всієї України, добросовісно виконуючи свої обов'язки перед партнерами. 
Своє головне завдання ТОВ "БТК-Центр Комплект" вбачає у впровадженні безпечного та енергоефективного обладнання, матеріалів і технологій.
Крім того, ТОВ "БТК-Центр Комплект" активно займається волонтерською діяльністю, надаючи щедру матеріальну і технічну допомогу нашим захисникам, які воюють на сході.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі