Політика

Нардеп через соцмережі прибирає гральні автомати на своєму окрузі в Житомирській області

13 November 2017, 11:59

Народний депутат від Житомирської області Павло Дзюблик (фракція Народного фронту) за допомогою соцмереж прибирає гральні автомати.

На своїй сторінці у фейсбук 11 листопада нардеп виклав фото грального автомату в магазині «Вопак», який знаходиться у його рідному райцентрі Черняхів.

«Нова послуга від гіпермаркету «Вопак» - ігрові автомати. Вячеслав Печененко (начальник ГУНП в Житомирській області – ред.), пропоную Вам поставити аналогічні у своїй приймальні, можливо, тоді їх побачать Ваші підлеглі. P.S. Оскільки жодної відповіді і дії на свої численні запити щодо даної проблематики не отримав, через 10 днів буду змушеним діяти іншими методами», - написав Павло Дзюблик.

А вже 12 листопада у соцмережі народний депутат повідомив, що вказаний гральний автомат прибрали, і подякував начальнику обласної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня цього року працівники управління захисту економіки в області спільно з Житомирським відділом поліції ГУНП проводили санкціоновані обшуки у місцях функціонування «державних лотерей». Також у жовтні в райцентрі Радомишль прокуратура спільно із поліцією та підрозділом протидії кіберзлочинам припинили діяльність грального закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі