Події

Побитий «нічийний» мікроавтобус більше тижня стоїть на дорозі поблизу Житомира

13 November 2017, 17:47

11 листопада на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook народний депутат України Павло Дзюблик опублікував фото, на якому видно побитий мікроавтобус. За інформацією нардепа, транспорт знаходиться на проїжджій частині вже не один день.

«Цей понівечений автобус, зі слів працівників АЗС, стоїть на дорозі вже не перший день. Питання #дорожняполіція, #житомирськаслужбаавтомобільнихшляхів так повинно бути? Створюємо кладовище понівечених автомобілів?», - написав Павло Дзюблик.

Під публікацією нардепа люди пишуть коментарі про те, що мікроавтобус стоїть на дорозі ще з 7 листопада, та станом на понеділок, 13 листопада, все ще знаходиться на тій самій ділянці.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області Житомир.info сказали, що з початку минулого тижня у них не зафіксовано ДТП за участі мікроавтобуса поблизу Глибочиці.

«Ми підняли всі матеріали, ДТП саме в Житомирському районі, поблизу села Глибочиця, не зафіксоване. Якщо дорожня пригода була без потерпілих, то її могли фіксувати патрульні та скласти адмінпротокол», - сказала керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Речник патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк сказав Житомир.info, що також переглянув інформацію про ДТП з 4 листопада, проте нічого схожого не було.

«Ми переглянули інформацію по ДТП з 4 по 10 листопада включно, але нічого схожого немає. Машина, яка стоїть на фото точно не фігурувала. Скоріше за все, це відноситься до компетенції райвідділу поліції. Вони мали б забрати її до себе на штраф майданчик, спробуйте з ними зв’язатися. Якщо ця машина є учасником дорожньої події, то її, звичайно мають евакуювати на штраф майданчик, і це вже точно не компетенція патрульної поліції. А вони, можливо, не можуть її евакуювати за брак часу, або ресурсів, або ще якісь моменти є», - сказав Ігор Іванюк.

Черговий Житомирського райвідділу поліції повідомив Житомир.info, що не може надати жодної інформації про подію.

«Я вам по телефону ніякої відповіді надавати не буду, це не в моїй компетенції. У нас є прес-служба ГУНП», – сказав черговий.

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада о 23:10 неподалік Житомира Fiat заїхав у вантажівку, водія вирізали рятувальники.

Фото з фейсбуку Павла Дзюблика від 11 листопада

Фото та скріни коментарів зі сторінки у Facebook Павла Дзюблика

Фото зроблене Михайлом Гвоздецьким ввечері 13 листопада

Фото управління ДСНС від 3 листопада

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі