Події

Неподалік Житомира Fiat заїхав у вантажівку, водія вирізали рятувальники

4 November 2017, 11:04

2 листопада о 23:10 рятувальники Житомирської області залучалися до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирського району.

Про це 3 листопада повідомила прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«З’ясувалося, що внаслідок аварії водія мікроавтобуса Fiat Ducato затисло всередині його транспортного засобу деформованими металевими конструкціями автівки. Фахівці ДСНС за допомогою домкрату, гідравлічного та шанцевого інструменту деблокували травмованого водія з пошкодженого авто та передали медикам швидкої. У притомному стані чоловіка госпіталізували до однієї з медичних установ обласного центру. Ще одне відділення вогнеборців змивало з дороги пальне», - інформує прес-служба.

Нагадаємо, за кермом мікроавтобуса перебував 33-річний житель Харківської області.

Тієї ж ночі о 02:53 бійці ДСНС надавали допомогу у ДТП з 2 загиблими та 6 потерпілими, що сталася в Бердичівському районі.

«За допомогою бензоріза, гідравлічного та шанцевого інструменту рятувальники деблокували з Toyota Corolla загиблого та трьох травмованих. Інших травмованих з обох автомобілів ще до прибуття бійців ДСНС дістали випадкові свідки», - звітують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, усі шестеро потерпілих, в тому числі трирічна дівчинка, були доставлені до реанімаційного відділення.

Фото УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі