Місто

У житомирському Liberty Hall відбулася четверта гра 11-го Корпоративного чемпіонату з боулінгу –2017

14 November 2017, 12:07

7 листопада  відбулася четверта гра 11-го Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2017. Цього року встановлено  новий рекорд – зареєстровано 120 команд-учасниць.

Відбудеться 12 відбіркових матчів, і кожного вівторка та четверга з 18:00 до 20:00 всі бажаючі можуть підходити і вболівати за свою команду в Liberty Hall!

Організатори: рекламна агенція Пропозиція та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор – Житомир.info. Заряджає усіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату шукайте на сайті фотоагенства Провінція.

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

СТ-Центр

ТА 4 сезона

ФК Полісся

Телеконтакт 2 команда

Міськвиконком  чоловіки

Грайф Флексіблс Україна

Житомирська обласна рада

Кромберг енд Шуберт Team 

Електросила команда №2

КРОК 

Найбільшу кількість балів набрала команда Електросила №2 з результатом - 1066  балів. Отримали в подарунок: ароматну каву від Генерального спонсора чемпіонату ТМ Baristi, подарункові набори від Ексклюзивного спонсора Nemiroff, вазон від «Green Flora», подарунки від ТМ Руден.

Найактивніша команда матчу – Грайф Флексіблс Україна. Отримали вазон від «GreenFlora» і блок енергетика Black Energy.

Найкращий чоловічий результат в Анатолія - 340 балів (в подарунок: фірмовий бокал ТМ Чернігівське, знижка на курси англійської мови WinWin, білети до кінотеатру Україна, презервативи Dolphi, омивач скла від АКБ Центру, знижка на Єдине таксі 262). 

Найкращий жіночий результат в Юлії - 225 балів (отримала в подарунок: коньяк ТМ Jaton від дому марочних коньяків "Таврія", знижка на курси англійської мови WinWin, білети до кінотеатру Україна, чашку від DJservice ,  омивач скла від АКБ Центру, знижка на Єдине таксі 262).  У фіналі серед жінок переможниця буде змагатися за крутезну гладильну дошку від Eurogold.

В перерві чемпіонату учасники в конкурсах складали вірші про спонсорів, провели міні квест-ринг,  танцювали, проявляли творчість і  таланти в різних конкурсах та отримали безліч подарунків: горілку  Nemiroff, солодощі від ТМ Руден, презервативи ТМ DOLPHI,  білети до кінотеатру «Україна» та Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги, знижки від Єдиного таксі 262.

Усі команди, які правильно розв'язали кросворди про спонсорів  отримали горішки та крісперси ТМ Big Bob. А перші щасливчики, хто вибив страйк - отримали пиво ТМ Чернігівське.

Всі учасники в своїх папках отримали цікаву інформацію про спонсорів та знижку від ТА «Чотири сезони» на суму 100 -150 грн на будь-які поїздки по Україні, антисептичний гель  для рук CleanStream, сертифікати на безкоштовний похід до косметолога та кріомасаж від салону краси "Венеція", стіки кави ТМ Baristi, водичку для енергії надала компанія БонБуассон, знижки 30% на квеструм «Квеструм «60 minutes».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі