Події

На проспекті Миру в Житомирі чоловік вирішив випробувати зброю та двічі вистрілив

14 November 2017, 12:51

13 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на проспекті Миру, поблизу магазину, відбувається стрільба.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Житомира на своїй сторінці у Facebook.

«Коли патрульні поліцейські прибули на місце виклику та опитали заявника, останній вказав на осіб, що могли бути причетними до стрілянини. Як пояснили патрульним очевидці, невідомі громадяни здійснили два постріли у землю. Під час спілкування з особами, на яких вказали свідки, патрульні попередили, що проводитимуть поверхневу перевірку», - йдеться в повідомленні.

«Почувши про поверхневу перевірку один з чоловіків розповів нам про стартовий пістолет, котрий знаходився при ньому та почав пояснювати, що це не є забороненим. Окрім цього, громадянин мав при собі 28 набоїв. На місце події ми викликали слідчо-оперативну групу та передали чоловіка слідчим», - розповіла лейтенант поліції Величко Інна.

Речник патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк повідомив Житомир.info, що на запитання копів, чому чоловік стріляв, відповів: просто вирішив спробувати зброю.

«За словами чоловіка, у нього був стартовий пістолет, який можна придбати без документів досягнувши 18-річного віку. Свою дію він пояснив тим, що просто вирішив спробувати зброю. Наразі цим питанням займається слідчо-оперативна група», - сказав Ігор Іванюк.

Фото патрульної поліції

Як повідомляв Житомир.info, 15 липня в центрі Коростишева невідомі на мотоциклі стріляли у місцевого підприємця Євгенія Дідківського, чоловіка госпіталізувати до реанімації та прооперували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі