Місто

На майдані Соборному в Житомирі знову стирається дорожня розмітка, а на Київській після ДТП зрізали залишки «зебри»

16 November 2017, 12:31

У Житомирі на майдані Соборному після другого оновлення, дорожня розмітка знову почала стиратися.

Житомир.info вирішив поцікавитися у директора КП «УАШ» Сергія Янушевича, чи не будуть знову виділятися кошти та дофарбовуватися дорожня розмітка

«Втретє цього року на майдані Соборному ми дорожню розмітку наносити не будемо. Погодні умови вже не дозволяють. Хочу сказати, що на зиму ми замовили спеціальні стовпчики, які будемо ставити по колу, аби взимку, коли дорожня розмітка не дуже видно, водії могли орієнтувалися, в якому напрямку їм їхати. Ці стовпчики будуть пластикові, аби уникнути травмонебезпечних ситуацій. Краска, яку ми брали для нанесення розмітки – є нормальною, єдине що вона без світловідбиваючі елементів, бо коштує це дорого. А цю закуповують практично всі, і вона гарно тримається. Після зими будемо дивитися, чи потрібно буде втретє наносити на майдані Соборному дорожню розмітку. Щодо вулиці Київської. Вчора, після обіду, наші працівники зрізали те, що залишилося після «зебри». Ви знаєте, що пішохідного переходу там немає вже півроку, але люди продовжують переходити ризикуючи своїм життям», - сказав Сергій Янушевич.

Нагадаємо, після ДТП 12 листопада, на вулиці Київській житомиряни продовжують перебігати дорогу, а чиновники обіцяли зрізати те, що залишилося від «зебри».

майдан Соборний

вулиця Київська

Як повідомляв Житомир.info, увечері 15 вересня комунальники повторно нанесли дорожню розмітку на майдані Соборному. 4 квітня 2017 року Верховна Рада змінила правила проїзду кругових перехресть: тепер перевага в русі на перехрестях, де організовано круговий рух, надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу. 24 липня транспорт на майдані Соборному в Житомирі почав рухатися за новою схемою. 28 липня комунальники зрізали стару розмітку за допомогою спецтехніки, після чого деякий час дозволяли проїзд за старою схемою весільним кортежам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі