Місто

На житомирському стадіоні «Полісся» почали класти асфальт під бігові доріжки

17 November 2017, 09:41

На стадіоні «Полісся» у Житомирі почали класти асфальт для прокладання бігових доріжок, а також відливають фундамент під огорожу.

Про це сказав директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Роман Щебетов, - пише прес-служба ОДА.

«На стадіоні вже почали класти асфальт під бігові доріжки. Також відливають фундамент під огорожу. Крім цього, будується насосна станція», – сказав Роман Щебетов.

Також він додав, що час для прокладання асфальту залежить від погодних умов. Крім цього, поле вже підготовлене до облаштування підігріву. Наразі кладуть бордюри та відновлюють декор на укріпленій арці, де буде розміщуватися каса.

Нагадаємо, 1 листопада Роман Щебетов розповів, що у Житомирі на стадіоні «Полісся» будують насосну станцію для поливу газону.

Фото Житомирської ОДА

Як повідомляв Житомир.info, на житомирському стадіоні «Полісся» планують зробити гранітні доріжки із зображенням футбольних м’ячів Ліги чемпіонів. 28 вересня у Житомирській облдержадміністрації повідомили, що на стадіоні «Полісся» хочуть влаштувати підігрів поля, щоб проводити матчі прем’єр-ліги. 4 серпня 2016 у Житомирській ОДА показали, як виглядатиме стадіон «Полісся» після реконструкції. 25 березня губернатор попередив посадовців, що стадіон «Полісся» не має бути зроблений так похабно, як манеж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі