Влада

Більше 300 жителів Житомирської області, призваних на військову службу, перебувають у розшуку

17 November 2017, 12:31

Станом на кінець жовтня – початок листопада 2017 року 323 військовослужбовця з Житомирської області перебувають у розшуку.

Про це інформує Житомирський зональний відділ Військової служби правопорядку.

«Військовослужбовці Збройних Сил України з честю і достоїнством виконують завдання по захисту цілісності та суверенітету України в районі проведення АТО. Багато військовослужбовців героїчно поклали свої життя захищаючи суверенітет та цілісність України. Дуже прикро визнавати, що поміж військовослужбовців ЗСУ є такі, які не розуміють тієї відповідальності, яку покладає на них держава у ці буремні для нашої країни часи. Вчинки окремих військовослужбовців здатні перекреслити усі позитивні надбання іміджу ЗСУ. На даний час поширеними є випадки самовільного залишення військових частин або місць служби військовослужбовцями. Нажаль до числа цих військовослужбовців входять і уродженці Житомирщини. Так, станом на 31.10.2017 у розшуку перебуває 323 військовослужбовця, які призвані до Збройних Сил України та проживають у Житомирській області. Житомирський зональний відділ Військової служби правопорядку закликає до сприяння повернення своїх співвітчизників, які самовільно залишили військові частини, до місць проходження військової служби», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році в Житомирській області більше 200 осіб проходили по справах про дезертирство або самовільне залишення військових частин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі