Влада

«Поліський лабрадорит» знову спробує отримати погодження Житомирської облради на користування надрами

17 November 2017, 15:36

Житомирська обласна рада збирається розглянути питання про надання спеціального дозволу на користування надрами ТОВ «Поліський лабрадорит».

Відповідний проект рішення сесії 16 листопада оприлюднений на сайті облради.

«Керуючись ст. 9-1 Кодексу України про надра, ст. ст. 43, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами від 26.10.17 № 23745/03/12-17, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів, обласна рада погодити надання спеціального дозволу на користування надрами товариству з обмеженою відповідальністю «Поліський лабрадорит» з метою видобування лабрадоритів Добринського-1 родовища площею 4,4 га, що знаходиться в Хорошівському районі Житомирської області», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, влітку обласна рада вже розглядала це питання і, враховуючи рекомендації депутатської комісії, на сесії 27 липня відмовила ТОВ «Поліський лабрадорит».

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська облрада збирається втретє розглянути питання про надання спеціального дозволу на користування надрами ТОВ «Українська гранітна корпорація». 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі