Події

Суд зобов’язав житомирську поліцію відкрити кримінальне провадження щодо жорстокого побиття кота в присутності дитини

21 November 2017, 15:33

20 листопада Богунський районний суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження за фактом побиття безпритульного кота у під’їзді житомирської багатоповерхівки.

Відповідна ухвала суду є в розпорядженні Житомир.info.

«Ухвалив:

Скаргу адвоката Павлової Аліни Олександрівни в інтересах Левченко О. на слідчого, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до ЄРДР – задовольнити.

Зобов’язати посадових осіб Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області внести відомості про вчинення кримінального правопорушення , передбаченого ст. 299 КК України, що зареєстровані в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інші події Єитомирського ВП ГУНП в Житомирській області №57089 від 05.11.2017 року.

Ухвала оскарженню не підлягає», – йдеться у документі.

Представник Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області на судове засідання не з’явився.

Нагадаємо, житомирська поліція не відкрила кримінальне провадження за фактом знущання над котом, тож волонтери підготували скаргу.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада у Житомирі чоловік на очах власного сина жорстоко познущався над безпритульним котом, розламавши об спину бідолашної тварини швабру. Очевидці події звернулися до поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі