Місто

У Житомирі через ремонти на кількох вулицях перекриють рух транспорту

21 November 2017, 17:02

У Житомирі 22 листопада у зв’язку з продовженням капітального ремонту перехрестя Маликова-Клосовського, рух транспорту на цій ділянці перекриють з 10.00 до 14.00 години.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Управління транспорту і зв’язку міської ради повідомляє, що 22 листопада у період з 10:00 год. до 14:00 год. буде тимчасово перекрито рух транспорту на перехресті вулиць Маликова – Клосовського у зв’язку з продовженням робіт з капітального ремонту перехрестя з улаштуванням пішохідних переходів», – інформує міська рада.

У час рух автобусних маршрутів № 37 «Клосовського – Польова» та № 1 «Маликова – Космонавтів» буде здійснюватись до магазину «Манго» на вул. Клосовського.

У той же час управління транспорту повідомляє, що  у зв'язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт КП «Житомирводоканал», перекриття руху транспорту по вулиці Троянівській, буд. 13/1 продовжили до 17:00 год. 23 листопада. Спершу планували перекривати рух транспорту лише на день.  

«На даний період буде організовано двосторонній рух транспорту по вул. Володимирській та автобусні маршрути № 5 «Мальованка – Космонавтів» та № 58 «Мальованка – Діагностичний центр» буде перенаправлено в об’їзд по вул. Володимирській», – повідомляють у мерії.

Нагадаємо, жителі житомирської двоповерхівки на вулиці Троянівській 13/1 залишають свої квартири через страх, що будинок розвалиться. Кілька днів тому у стінах утворилися тріщини та обвалюється стеля.

Як повідомляв Житомир.info, 17 листопада у зв’язку з капітальним ремонтом, на перехресті Маликова-Клосовського перекривали рух транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі