Події

У Житомирі після роботи поконфліктували чоловіки: один опинився в реанімації

24 November 2017, 16:49

До Житомирського відділу поліції звернулась 42-річна жителька району із повідомленням про ймовірне побиття її чоловіка, який зараз знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні. Як встановили поліцейські, чоловік отримав травми у ході конфлікту зі своїм співробітником. За фактом завдання тілесних ушкоджень триває досудове розслідування.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Повідомлення про травмування 46-річного жителя району надійшло до Житомирського відділу поліції 22 листопада. Заявниця розповіла, що її чоловік уже кілька днів знаходиться у реанімаційному відділенні зі складною травмою голови та не приходить до тями. Вона підозрює, що ушкодження він отримав не випадково, а був побитий.

«Під час перевірки ми з’ясували, що дійсно, чоловіка доставили до лікарні непритомним його знайомі та повідомили, що він впав через необережність та втратив свідомість. Лікарі діагностували черепно-мозкову травму, переломом кісток черепа та інші ушкодження», - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«За попередньою інформацією, 16 листопада у Житомирі потерпілий по завершенню робочого дня залишився зі співробітниками, де вони вживали спиртне. Згодом він посперечався з одним із товаришів, а той його вдарив. Чоловік упав, вдарившись головою, та знепритомнів. Тож його доправили до лікарні, приховавши, що насправді трапилось.  Нині триває подальше досудове розслідування, під час якого встановлюються обставини події та її учасники. Винуватцеві, відповідно до законодавства, може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, патрульні поліцейські затримали і доставили до Житомирського відділу поліції групу осіб, які увечері 9 липня по вулиці Крошенській напали на чоловіка і побили його.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі