Події

Житомирські копи затримали нападників, які увечері на Крошні побили чоловіка

10 July 2017, 11:17

Патрульні поліцейські затримали і доставили до Житомирського відділу поліції групу осіб, які увечері 9 липня по вулиці Крошенській напали на чоловіка і побили його.

Про це Житомир.info розповіла речниця управління патрульної поліції міста Житомира Світлана Зіляк.

«9 липня близько 19:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Крошенській сталась бійка. На місці події патрульні виявили чоловіка з тілесними ушкодженнями. Виявилось, що його побила компанія невідомих осіб. Патрульні з’ясували прикмети нападників. Невдовзі інспектори затримали групу осіб, які підходили за орієнтуванням, і доставили їх до Житомирського відділу поліції для з’ясування обставин справи слідчими», – прокоментувала Світлана Зіляк.

Постраждалому ж патрульні надали першу домедичну допомогу, та від госпіталізації чоловік відмовився. Причини конфлікту з’ясує слідство.

Як повідомляв Житомир.info, днями у дворі багатоповерхівки по вулиці Вітрука до крові побилися 78- та 68-річна жінки. Старшу з учасниць бійки забрала швидка з численними гематомами на обличчі. Згодом пенсіонерки розповіли, чому влаштували бійку.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі