Місто

Інспекція з благоустрою Житомира за 46 тис. грн замовила проекти п’яти майданчиків для вигулу собак

28 November 2017, 16:58

Житомирський підприємець отримає 46 тис. грн за проекти п’яти майданчиків для вигулу собак на замовлення інспекції з благоустрою.

На порталі Prozorro 28 листопада опубліковані протоколи розкриття пропозицій по всіх 5 об’єктах.

ФОП Микитенко Віктор Андрійович був єдиним учасником відкритих торгів на виготовлення проектно-кошторисної документації по облаштуванню майданчиків для вигулу собак. За кожен комплект ПКД він отримає 9 тис. 200 грн.

В інформації про торги є також готова проектно-кошторисна документація з розрахунками по кожному майданчику: капітальний ремонт облаштування одного майданчику для вигулу собак площею 150 кв.м обійдеться в 144 тис. 534 грн. Всі майданчики мають однакове облаштування.

Адреси, де КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» збирається розміщувати майбутні собачі майданчики: вул.Героїв Десантників, 23; вул.Вітрука, 47; вул.Бориса Тена, 104; вул.Крошенська, 36; вул.Шевченка, 37.

Нагадаємо, на виготовлення проектно-кошторисної документації для облаштування майданчиків по вигулу собак планували витратити 50 тис. грн. 

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2016 року заступник мера Олександр Фещенко інформував, що у Житомирі є лише два місця, які спеціально облаштовані для вигулу тварин: вул. Бульвар Польський, 15 та вул. Олександра Клосовського, 10.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі